Zingen en eten bij de Stadsboerin

Het Meezingkoor sluit het succesvolle seizoen 2019-2020 op biologisch verantwoorde wijze af. Op zaterdag 20 juni (15-20u) zijn we te gast bij de Stadsboerin in Doetinchem. Daar gaan we culinair zingen en lekker eten, én we krijgen een rondleiding over deze bijzondere plek.

Stadsboerin Doetinchem is een stadslandbouwproject op het terrein van voormalige gevangenis De Kruisberg in Doetinchem. Een prachtige groep mensen onderhoudt er een moestuin, een boomgaard, een kas vol tomaten en pepers, een bloemenpluktuin en zorgt voor de kippen en scharrelvarkens.

Er wordt bijna dagelijks gekookt met oogst uit de tuin. Op deze mooie plek wil stadsboerin Ellen Willems mensen dichterbij de natuur, dichterbij de herkomst van eten en dichterbij elkaar brengen. Voor alle informatie: www.stadsboerindoetinchem.nl .

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

15-17.30u: zingen over eten, drinken, groente, fruit, beestjes en het landleven (zie de enquête hieronder!). Pauze van 16 tot 16.30u.
17.30u: rondleiding door Ellen Willems en haar vrijwilligers over de stadsboerderij, met natúúrlijk een bezoek aan de varkens.
18.30u: buffet met gerechten die zijn gekookt met ingrediënten van de boerderij.
19.30u: met volle maag doorzingen van  alle geoefende nummers.

Kaarten voor de hele dag (exclusief drankjes) kosten 20 euro en zijn hier te koop.

Maar wat gaan we dan zingen op 20 juni? Dat mag jij weer zeggen door middel van onderstaande enquête! En mocht je niet alle nummers direct herkennen, je kunt ze hier nog even beluisteren.