Dan liever de lucht in!

Het Meezingkoor vliegt de wijde wereld in vanaf Airport Doetinchem. Op zaterdag 15 juni (13 tot 16 uur) zingen we in De Gruitpoort liedjes over vogels, vliegen en andere hoge dingen. 

Het is de tweede keer dat iedereen die dat wil met het Meezingkoor lekker een middag lang allemaal leuke nummers kan zingen in De Gruitpoort in Doetinchem. En het leuke is: de meezingers bepalen zelf het repertoire, door middel van een enquête.

Pianist en dirigent Tom Ruijfrok heeft al veel mensen geïnspireerd tot grote vocale prestaties, zeker ook mensen die alleen onder de douche Elvis durven te zijn. Verwacht een middag met veel lekkere nummers, spontane meerstemmigheid en dat allemaal in een vrolijke, uitgelaten sfeer.

Het Meezingkoor gaat deze middag aan de slag met tien door de deelnemers zelf gekozen nummers, waarvan de teksten geprojecteerd zullen worden. Thuis oefenen hoeft niet maar kan wel, want iedereen krijgt de gekozen nummers en de teksten vooraf toegemaild.

Het vorige Meezingkoor was binnen acht dagen uitverkocht, dus wees er snel bij!

Koop kaarten

Zoals gezegd: jullie bepalen zelf welke vliegnummers we op 15 juni gaan zingen. Vul daarvoor onderstaande  enquête in. We vertrouwen erop dat iedereen dat slechts één keer doet. ;-)

Vergeten hoe al die nummers ook al weer klinken? Hier kun je ze allemaal nog even beluisteren.